ПП ГЕРБ губи изборите за ЕП в Панагюрска община, БСП води със 110 гласа по неофициални данни

По неофициални данни резултатите от изборите за Европейски парламент, проведени на 26 май, в Панагюрска община са в полза на БСП.

На нейните кандидати са се доверили 1657 гласоподаватели от гласувалите общо 5 062 човека. Със 110 гласа след нея се нарежда ПП ГЕРБ, за чиито представители бюлетина са пуснали 1 547 души. Това е звучен шамар за местните членове на Бойкоборисовата партия, защото в Панагюрище дойде на крак лично водачът на листата на ГЕРБ за Европейски парламент Мария Габриел.
Третата политическа сила по доверие в Панагюрска община е ВМРО. За нея са гласували 350 души, а за ДПС 203 гласоподаватели.
На пето място е доверието към кандидатите на  Демократична България, които са получили 154 гласа. За Коалиция за България, в която основен играч е АБВ, бюлетините са 45.
Недействителните бюлетини на тези избори са 199.
Любопитни са резултатите в секцията в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Там за кандидатите на ГЕРБ са гласували 16 души, за тези на БСП 9, за ВМРО 4 и за Демократична България 2.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

2 коментара

  1. Щастие неземно, че БСП води.

  2. Файдата каква е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.