вторник , 30 април 2024
Водещи новини

През 2018 година панагюрските спортисти са спечелили 60 медала от престижни състезания

Спортът в Панагюрище е бил и ще продължава да бъде. През 2018 година състезателите от различните клубове са спечелили 60 медала от републикански, балкански и европейски първенства.

Това отчете председателят на Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище Иван Нетов на 17 януари по време на официалната церемония за награждаване на най-успелите състезатели на общината през изминалата година. Нетов обяви, че картотекираните състезатели в 25-те клуба са 700, а многоофункционалната спортна зала „Арена Асарел“ е била домакин на 72 форума.
Като най-развиващ се спортен клуб в ПанагюрищеИван Нетов посочи клуба по художествена гимнастика „МЕРИ ДЕНС“, а като един от най-силните клубове в страната СКТМ „Асарел-Медет“.
Традиционно силно се представят таекуондистите, завоювайки медали от републикански и европейски първенства, каза председателят на спортната асоциация. Той очете, че във възходяща линия се развива и СК „Пан волей“, който през 2018 гоодина за първи път е участвал на Държавно първенство в А група.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.