Водещи новини

Математиците от СУ „Нешо Бончев”спечелиха златен, сребърни и бронзови медали

В края на октомври се проведе есенният кръг на Шестия международeн турнир „Математика без граници”.  В него се включиха 54 ученици

от II до IXклас от СУ „Нешо Бончев”.Добрата работа и високите резултати откроиха победителите:златен медал за Петя Феркова от ІІа клас;сребърен медал за Красимира Гърбешкова от ІІа клас и Деян Пенелов от ІІІв клас. Бронзови медалиполучиха Делчо Мурджев и Стоеслава Терзийска от ІІа клас, Инеса Скачкова от ІІб клас, Петя Гърнева от ІІІв клас, Любомира Велева отІІІа клас, Александра Маринова от V клас и деветокласника Илчо Машев.
На 15 декември във фоайето на училището заместник-директорите Ан. Горинова и Г. Дюлгярова поздравиха участниците в състезанието за достойното им представяне и връчиха грамоти на медалистите.
Всички любители на математиката, които не успяха да завоюват медали в това състезание,имат шанса да постигнат това в зимния кръг на турнира.
Екип „Реклама”, СУ „Н. Бончев”

 

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.