Водещи новини

Уеб решения в класната стая търсят в СУ „Нешо Бончев“ – Панагюрище

На 4 декември в СУ „Нешо Бончев“ – Панагюрище се проведе обучение по проект „ТИМ – Технологии и Иновативни Методи“ на тема “Уеб решения в класната стая“. 

Обучението е включено в Европейския план за развитие на училището като втора вътрешно-квалификационна дейност с цел повишаване уменията на педагогическите специалисти чрез развиване на дигитални и чуждоезикови компетентности. Фасилитатор на събитието беше Пенка Дюлгярова – старши учител в начален етап, асистирана от Силвия Бобекова – старши учител по АЕ.

Г-жа Дюлгярова участва активно в проекти, свързани с ИКТ в образованието и има опит в предприемаческите програми на „Джуниър Ачийвмънт за България“.
В квалификационната дейност бяха представени разнообразни приложения за образователни материали и ресурси, споделена работата с уеб-инструменти и възможностите им при разработване на интерактивни уроци. Участниците в обучението се запознаха с актуалните онлайн инструменти Book creator, Kahoot, Word Art, Edpuzzle и практическото им приложение в класната стая.
ТИМ предлага обучения за учители от всички образователни етапи с цел повишаване на квалификацията и развиване на дигиталните умения в класната стая. Учителите от СУ „Нешо Бончев” ще се включват в други разнородни иновативни дейности.
Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му продължава до 30 септември 2019.
За повече информация в сайта на проекта www.daskalo.com/team .

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.