четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

ДНЕС ще бъде представена книгата за проф.д-р Лъчезар Цоцорков

ДНЕС в кино „Модерен театър” ще бъде представена книгата  „Лъчезар Цоцорков“, посветена на видния предприемач и родолюбец от Панагюрище. 

В книгата са събрани интервюта и снимки, съвети, послания и размисли на дългогодишния ръководител на „Асарел-Медет“ АД и Българската минно-геоложка камара проф. д-р Лъчезар Цоцорков. Максим Майер и журналистите Боряна Телбис и Елица Николова от сп.”Мениджър” са надникнали дълбоко в духовния свят на панагюреца през погледа на хора, които са имали своите паметни срещи и изживявания с него – сродници, предприемачи, творци, спортисти, общественици.
По структура книгата „Лъчезар Цоцорков” наподобява книгата „60 миг от моя живот”, чийто автор е Лъчезар Цоцорков. Доста от хората, които споделят спомени за паметни срещи с родолюбивия панагюрец в книгата „60 мига от моя живот“, присъстват и в книгата „Лъчезар Цоцорков. Част от снимковия материал откриваме и в първата, и във втората книга.
Присъстващите в кино „Модерен театър“ тази вечер ще имат възможността да видят и филма „Лъчезар Цоцорков“, създаден от същия авторски екип. Лентата събира вълнуващи разкази и спомени, чрез които оживяват възгледите и посланията, отправени към следващите поколения от предприемача.
ДНЕС, 16 октомври, е денят, в който проф. д-р Лъчезар Цоцорков трябваше да навърши 73 години. 

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.