Водещи новини

Екипът на „Огнена хризантема“ замина за участие в пиротехнически фестивал в Русия

Днес екипът на “Огнена хризантема” ЕООД – Панагюрище заминаха за гр. Омск, Русия, за да преставят България на престижния фестивал за фойерверки

„Да осветим звездите“. Третото му издание ще се проведе на 1 и 2 септември и в него ще участваат предствители на Русия,Китай, Италия и България. Състезанието е за най-добра пиротехническа композиция, представена в рамките на 30 минути.
„Коя песен ще изрисуваме с фойерверки, ще го запазим в тайна до 01.09., когато ще пуснем линк, на който ще може да се гледа на живо надпреварата“, написа във фейсбук страницата си „Огнена хризантема“.
Омск е град в Русия, административен център на Омска област. Разположен е на мястото на вливане в Иртиш на река Ом, проточил се на 45 км по 2-та бряга на Иртиш. Омск е важен транспортен възел и крупен промишлен център.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.