Водещи новини

Танцьорите на „Тангра” заминаха за участие в два фестивала в Гърция

ДНЕС самодейците от Представителен фолклорен танцов състав „Тангра” заминаха за южната ни съседка Гърция,

където ще бъдат до 3 септември и ще участват в два фестивала. Поканата самодейците от село Попинци са получили от ЦИОФФ, откъдето поемат всички разноски по пребиваването на танцьорите ни в Гърция.
Август месец беше наситен с участия за танцьорите на „Тангра”. Последните две бяха в празничната програма за Деня на миньора в село Панагюрски колонии


и в шестото издание на фестивала „Добринишко лято“. Той е инициатива на местното читалище „Димитър Благоев“ и се провежда в съботните вечери от юли до септември в Добринище. Това е формат, в който гостуват различни формации и групи от цялата страна, за да разнообразят летните вечери на туристите, избрали града за своята почивка.
В средата на август ПФТС „Тангра” участва в празничната програма за деня село Попинци и в официалното откриване на четвъртото издание на Международния турнир по тенис на маса „Асарел България Оупън” в зала „Арена Асарел” в Панагюрище.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.