петък , 19 април 2024

Стоян Иванов заминава за Румъния по социален проект

На ново пътешествие по проект тръгва след около месец 17-годишният Стоян Иванов от Панагюрище.

Проектът е по европейската програма „Еразъм+“, а темата му е „Фотография на участието“ – инструмент за ангажиране, изграждане на умения и социални иновации и застъпничество. С приоритет по проекта са младежи с артистични и/или фотографски умения на възраст 17-30 г. Настаняването, храната и пътните разходи се покриват на 100% от организаторите. Мястото за реализация на проекта е в северната ни съседка Румъни, в района Калиманести, известен с термалните си извори.
Повече за проекта и участието си в него за oshtepan.com разказа Стоян Иванов.

„Избрах да участвам точно в този проект, защото насърчава добрите европейски практики, а точно приобщаващото и иновативното образование е много важно. 
Избирам предимно проекти със социална тематика, чрез които да се чувствам значима част от глобалното общество и да работя за един по-социален свят с грижа към хората, за каузата всеки човек да бъде по ЧОВЕК. Екипът ни ще бъде от 12 души. В проекта участват представители от Румъния, България, Италия, Холандия, Полша и Франция.“
Последният проект, в който Стоян Иванов участва по програма „Еразъм+“, бе в Атина, Гърция. Преди това той представяше България по проект в Сингапур.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.