Водещи новини

Отборът на Казахстан грабна Купата на Панагюрище в петото издание на Световния шампионат по фойерверки

С представянето на Световния шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище отборите на Татарстан и Казахстан позатрудниха журито

,

тъй като и двата отбора са представиха на високо ниво. Дизайнът на програмата на казахстанците обаче беше прецизиран отвсякъде като решение. Личаха много добрата предварителна подготовка и много добрата работа на терен. Материалите също бяха вложени изключително майсторски и в пълно съзвучие с музиката и изискванията на шампионата. С това отборът на Казахстан превъзхождаше отбора на Татарстан и спечели Купата на Панагюрище на петото издание на Световния шампионат по фойерверки.

В журито бяха кметът на община Панагюрище Никола Белишки, двамата му заместници – Галина Матанова и Георги Павлов, инж.Иван Чолаков от мениджърския екип на „Асарел-Медет“ и Даниел Даскалов, директор „Ресурсно осигуряване“ в „Оптикс“ АД. 


Генерален спонсор на Световния шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище е „Асарел-Медет” АД. Събитието се подкрепя финансово и от „Оптикс“ АД. Организатор е Община Панагюрище, която също финансира събитието.
Наблюдаващ представянето на отборите бе Вячислав Масченко


Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.