Водещи новини

Представянето на Татарстан на Световния шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище взриви публиката

Невероятен спектакъл имаше възможност да наблюдава многолюдната публика тази вечер по време

 на Световния шампионат по фойрверки за Купата на Панагюрище. Представянето на отбора от Татарстан беше зашеметяващо. Изкусно подбраната музика, сред която и част от „We are the shampions“, в съчеание с различни по височина, сила, форма и цветност фойерверки докара до екзалтация панагюрци и техните гости от страната.




Аплодисменти заслужи и подгряващата заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД.

Впечатляващото фойерверк шоу от Татарстан на бе предшествано от концерт с изпълнения на КРИСКО и група „ДИАНА ЕКСПРЕС“, с която част от хората на площад „20 април“ запяха хитовата „Адаптация“, написана преди 40 години. Текстът и музиката й обаче продължават да вълнуват и днес обичащите се.
След спектакъла на Татарстан концертната програма продължи с изпълнения на рок група „SEVI”.


На 28 май ще наблюдаваме фойерверк шоуто на отбора от Казахстан /21.50 часа/. Него мнозина от публиката миналата година очакваха журито да класира на първо място. В концертната програма на 28 май ще се изявят Дара, група „Атлас“ и група „THE DOCTORS” , а подгряващата заря от „Огнена хризантема“ ще е в 21.45 часа.
Генерален спонсор на Световния шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище е „Асарел-Медет” АД. Организатор е Община Панагюрище, която също финансира събитието, а съорганизатор е панагюрската „Огнена хризантема“ ЕООД.
Наблюдаващ представянето на отборите е Вячислав Масченко.

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.