Водещи новини

Бончевите празници започнаха с изложби

В Международния ден на щастието – 20 март, с изложба на петокласници бе дадено началото  на традиционните Бончеви празници.

„Да нарисувам водата“ е втората изложба, която бе открита днес – 21 март, в Средно училище „Нешо Бончев“. Експозицията е с рисунки на ученици на Нистор Хаинов и Стефан Дошков. Днес учителят по български език и литература Павлина Димитрова ще изнесе и нтердисциплинарен урок“Златна приказка” с петокласници.
Утре – 22 март, бончевци ще отбележат Световния ден на водата, с няколко инициативи, една от които е водна щафета с участието на отбори от V до ХІ клас.
Във фоайето на основната сграда на „Нешо Бончев“ на 23 март ще бъде открита трета изложба -“Моделирай водата!” –  на учениците от ІV клас. Същия ден в Градска библиотека“Стоян Дринов“ ще се проведат интерактивни екоигри – “Предай водната щафета…” с ученици от ІІІ, ІV и ХІ клас.  Екоигрите ще продължат на следващия ден на същото място.
За Благовещение – 25 март, е планиран туристически поход с участието на СИП “Екотуризъм” и учители.
Идната седмица Бончевите празници продължават с четене на народни приказки, турнир по народна топка и футбол, състезания по ИТ, изложби…

Вижте още

Днес църката почита Св. Сава Освещени

Православната църква посвещава 5-ти декември на светеца Св. Сава Освещени, построил в края на живота …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.