събота , 20 април 2024

Известният хирург проф. Кирил Драганов ще преглежда пациенти в „Уни Хоспитал“

 

Проф. д Кирил Драганов, специалист по проблемите на хирургичното лечение на пациенти с чернодробна цироза,

ще извърши специализирани прегледи в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Възможност да бъдат консултирани ще имат пациенти с проблеми в областта на общата и коремна хирургия, чернодробно-жлъчната и панкреатична хирургия. 
Прегледите ще се извършат на 13, 14 и 15 март 2017 г. от 12.00 до 16.00 часа в приемния хирургичен кабинет.
Проф. Кирил Драганов има две специалности – „Хирургия“ и „Онкология“, специализирал е на два пъти във Франция – чернодробна хирургия и трансплантология, като операциите които е извършил са над 5000.
За повече информация и записване: тел. 0357 88 581 и 0357 88 582

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

2 коментара

  1. Деница Петрова Георгиева

    Добър ден,имам едно запитване относно заболяване на черния дроб.На свекъра му откриха образование до черния дроб,направиха му шест биопсии и уж беше доброкачествено,после казаха ,че е хепатит ,после начален стадии на цироза и му изписаха хапчета и после трябваше да започне медикаментозна химио терапия(така ни обясниха),но в последствие на следващите изследвания се оказа ,че билирубина е 65 и не могат да започнат лечение,пратиха го вкъщи,без лекарства,да пие чайове и пресни сокове от цвекло!!!!!Въпросът ми е ако ви изпратим изследванията и епикризите можете ли да ни кажете и вашето мнение и с какво да се лекува,че само с чайчета май няма да стане!!!!!Благодаря предварително лек ден

  2. Ищем сотрудников на удаленную работу, 10 человек. Работа разная, от поиска информации, до общения с клиентами через сайт. Занятость 3-5 часов в сутки. Необходимо хорошее знакние ПК и интернет. Важна комуникательность и ответственность. Зарплата 35-45т.р. Вопросы и резюме отправляйте на почту: jobweek@mail.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.