понеделник , 13 май 2024
Водещи новини

Ученик от ОУ „Проф. М. Дринов“ спечели първо място на конкурс за рисунка

Аделина Николаева Тачева от Основно училище „Проф.Марин Дринов“ спечели първо място на областния конкурс

за рисунка „Аз и детското полицейско управление“, който е част от инициативите по проекта „Детско полицейско управление” на територията на областта. В него са включени 5 училища Пазарджик, Велинград, Септември, Пещера и Панагюрище.
Миналата година ноември учениците заедно със служители от „Пътна полиция” проведоха дни на пътната безопасност и редом със своите „колеги” проверяваха автомобили и раздаваха листовки за безопасно шофиране на водачите. Екипите от „Детско полицейско управление” имаха и обучение по лична защита, проведено им от инструкторите по полицейска лична защита в районните управления на полицията.
Всички членове на детските полицейски управления в гостуваха на  районните управления в общинските центрове по случай професионалния празник на българската полиция 8-ми ноември.
Споразумението за сътрудничество между полицията и Основно училище „Проф.Марин Дринов“ бе подписано на официална церемония през май 2016 година.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.