БСП номинира проф.Никола Манев за депутат, а ГЕРБ Христо Калоянов

Общинска конференция на БСП се е провела на 25 януари вечерта, на която са били обсъдени 4 номинации

за народни представители. Едно от имената е проф.Николай Манев, който се занимава с наказателно право. Панагюрските социалисти са номинирали още председателя на Областния съвет на партията Йордан Младенов, Симеон Симеонов и представител на младежката организация, съобщи за oshtepan.com председателят на Общинския съвет на БСП Светлана Парашкевова-Узунова. Тя и общинският съветник Иван Лалов също са били предложени, но и двамата са си направили отвод.
Номинациите ще бъдат изпратени в Областния съвет на БСП, който ще подготви проект на листата и ще е я изпрати в централата на Столетницата, уточни Светлата Парашкевова-Узунова. Тя допълни, че панагюрските социалисти са обсъждали и проекта за промени в Устава на партията.
По същото време, в което се е провеждала конференцията на БСП, е била и общинската конференция на ГЕРБ. Това научи неофициално oshtepan.com. Няколкото опита днес за официално потвърждение чрез връзка по телефона от председателя на Общинската структура на ГЕРБ Никола Белишки бяха неуспешни. 
Според неофициалната информация местните членове на партията на Бойко Борисов са имали две номинации за народни представители:  Стефан Мирев, който в момента е зам.-областен управител, и Христо Калоянов, който в момента е председател на Общински съвет – Панагюрище, а преди депутат от ГЕРБ в 43-ото Народно събрание.
Стефан Мирев си е направил отвод и е останала само номинацията на Калоянов.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.