Водещи новини

Александър Фръгов продължава да търси доброволци за с.Хитрино, транспортът и спането вече са осигурени

Трябват хора! Хора трябват! Хора, които да помагат с дела, не на думи …

Това каза с горчивина в телефонен разговор Александър Фръгов, един от треньорите по самбо и джудо на СК“Бойни спортове“. На 12  декември той обяви, че набира доброволци за оказване на помощ на пострадалите в с.Хитрино, Шуменска област, за справяне с последиците от инцидента с избухналите цистерни. „Става въпрос за 2-3 дни. Един уикенд, в който може да зарежете кръчмите, компютрите и другите подобни неща и да бъдете полезни на някого с нещо“, написа във фейсбук профила си треньорът по самбо и джудо.
Намерението на г-н Фръгов  е желаещите да се включат на 17 и 18 декември, но днес в телефонен разговор той съобщи, че датите могат да бъдат променени. Зависи кога ще бъде разрешено влизането в селото от проверяващите. „Звънят ми хора от цяла България, търсиха ме и от една национална телевизия“, сподели Александър Фръгов. Той обаче е разтревожен, че досега желание да станат доброволци само 3-4 души. А вече има подсигурен транспорт, благодарение разбирането на ръководството на „Асарел-Медет” АД. Координаторът в Шумен пък е съдействал за подсигуряване на  нощувките, които ще са в бунгала.
Александър Фръгов съобщи също, че подкрепа му оказва и кметът на село Бъта Георги Александров. Той се е ангажирал да съдейства на доброволците с инструменти, с които да работят в с.Хитрино
За повече информация по акцията за събиране на доброволци
телефонът на Александър Фръгов е 0877 17 7 7 88


Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.