Водещи новини

Приказно блесна централната част на Панагюрище

Тази вечер приказна светлина обля централната част на Панагюрище и топли искри озариха десетките лица

на хората, събрали се на площад „20-ти април“, за да станат свидетели на запалването на коледно-новогодишната украса. А тя никога досега не е била толкова красива и впечатляваща,богата и стилна, спираща погледа на всеки минувач и изтръгваща възхищението му. Блясък, който зарежда и повдига настроението.


Началото на празничната програма, преди светлините да озарят площада, постави мажоретен състав „Елинор“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище, с хореограф Елеонора Найденова. Последва изпълнение на хор „Децата на Панагюрище“, който повдигна градуса на емоцията с коледни песни. 165 деца, възпитаници на Пепа Филина, Юлия Богоева, Величка Маслева, Стефка Стефанова, Иван Иванов и Ануш Славейкова, с изпълнението си одухотвориха площад „20 април“.
Доброто настроение на малки и големи допълни телевизионният водещ и илюзионист Борислав Борисов – Боби Шоу, който с фокуси и игри накара малки и големи да забравят за мразовитото време. Много радост на най-малките донесе появата на Дядо Коледа и Ледения човек.
Кметът на община Панагюрище Никола Белишки даде началото на обратното броене до запалване на светлините, като пожела здраве, незабравими коледно-новогодишни празници и сбъднати мечти през Новата 2017-а година.
Освен на площад „20 април” стотици светлини блестят в градинката на кръстовището на улиците „Георги Бенковски“ и „Павел Хаджисимеонов”, улица „Райна Княгиня“ и площад „Райна Княгиня”, площадчето „Павел Хаджисимеонов“. С едно изречение – вълшебно Панагюрище, в което вече се усеща в пълнота наближаващото Рождество Христово.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.