петък , 19 април 2024

Пациенти със захарен диабет ще бъдат преглеждани в „Уни Хоспитал“ през декември

МБАЛ „Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи

на пациенти със захарен диабет тип 1 и тип 2 през декември 2016 година.Прегледите ще се извършват в приемния кабинет на отделението по ендокринология и болести на обмяната всеки вторник, сряда, четвъртък и петък (изключение ще правят понеделниците).
Уважаеми пациенти, в деня на прегледа е необходимо:
·         Да не сте закусвали;
·         Да не сте приемали лекарства (веднага щом ви бъде взета кръв, бихте могли да се върнете към обичайния им прием, както и да закусите).
Прегледите, които ще започнат на 2 декември, ще включват вземане на кръв за изследване на три лабораторни показателя – кръвна глюкоза, общ холестерол и триглицериди, консултация с ендокринолог, при необходимост насочване за консултации със съдов хирург и невролог.
Отделението по ендокринология и болести на обмяната в „Уни Хоспитал“ е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик.
Телефони за записване: 0357 88 581, 0357 88 582 

Вижте още

Заболеваемостта от грип в област Пазарджик все още е под нивата за обявяване на грипна епидемия

Данните от последната седмица /15-21.01.2024 г./q подадени от сентинелните практики и генерирани от Информационната система …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.