вторник , 21 май 2024
Водещи новини

19 години без принцеса Даяна

При автомобилна катастрофа в тунел в Париж на 31 август 1997 год. загина принцеса Даяна,

нейният придружител Доди ал-Файед и шофьорът на автомобила. Кръвните тестове за алкохол показват, че шофьорът е пил алкохол преди инцидента.
Смъртта на лейди Даяна е предмет на много противоречиви хипотези за причините, включително и спекулации за заговор на МИ6. През декември 2006, след тригодишно разследване, Скотланд Ярд излезе с доклад, че автомобилната катастрофа на лейди Даяна и Доди ал-Файед не е резултат от заговор за убийство, а е трагичен инцидент.
Даяна, принцеса на Уелс и член на британското кралско семейство, е родена на 1 юли 1961год. във Великобритания.Съпруга е на Чарлз, принц на Уелс, 15 години.Майка е на втория и третия в реда на наследяване на британския трон принцовете Уилям и Хенри. Наричана „принцеса на народа“ (people’s princess) тя е забележителна личност, допринесла за развитието на благотворителността по света с многобройни изяви в тази област.

Вижте още

„Асарел-Медет“ АД честити Националния празник Трети март

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РЪКОВОДСТВОТО И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  на „АСАРЕЛ-МЕДЕТ“ АД честитят националния празник Трети март …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.