Пожар унищожи покривна конструкция и продукция

На 12 сигнала са се отзовали огнеборците от РДПБЗН-Пазарджик през изминалото денонощие,съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.


По съществените от тях са:
         Вчера преди обед в РСПБЗН-Панагюрище бил получен сигнал за възникнал пожар в складова база, собственост на частна фирма в Стрелча. На мястото били изпратени 2 противопожарни автомобила и дежурните смени огнеборци от Стрелча и Панагюрище. В резултат на инцидента са унищожени около 10 кв.м. покривна конструкция и част от съхраняваната вътре продукция. Спасени са останалата част от склада с инструменти, като и съседен склад пълен с продукция. 
$1         Около 17.00ч. в РСПБЗН-Пещера е подаден сигнал за пожар в район на Държавно горско стопанство-Пещера. В местността намираща се в землището на Брацигово били дислоцирани два противопожарни автомобила и един джип с общо 12 пожарникари, 12 служители на ДТС-Пещера с 2 джипа и 10 жители от Община-Брацигово. Пожарът е локализиран и потушен около 22.30ч. Унищожени са около 2 декара борова гора и 59 декара сухи треви и храстова растителност.
$1         Вчера по обед огнеборци от РСПБЗН-Велинград са реагирали на повикване от граждани за пожар в къща. Причината за възникване на инцидента е в неизправна газова бутилка използвана от обитателите на жилището. За радост няма пострадали хора, нанесени са незначителни материални щети. 

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.