Водещи новини

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се извършва елекро и радиочестотна хирургия

Екип от специалисти гинеколози извърши операция по безкръвен път с апаратура на принципа на плазмо кинезата.

С това в МБАЛ „Уни Хоспитал“ бе сложено началото на модерната електро и радиочестотна хирургия. Лекарите споделиха, че високата ефективност и безопасност на електрохирургическия метод са гаранция за бързото възстановяване на пациентите. Благодарение на щадящия ефект на технологията на операцията, извършена по безкръвен път, възстановяването на пациентите се намалява значително. Вниманието към всеки пациент, висококвалифицираните грижи и възможността да помогнат на болните са в основата на работата на лекарите и професионалистите по здравни грижи в „Уни Хоспитал“.
Операционният блок в МБАЛ „Уни Хоспитал“ разполага с 6 високотехнологични зали, в които се извършва пълен обем от хирургични оперативни интервенции. Една от тях е хибридната операционна зала, в която могат да се правят едновременно операции на няколко органа от различни хирургични екипи. Хибридната операционна с роботизиран ангиограф е първата по рода си в България и Югоизточна Европа.
Информацията е предоставена 
от МБАЛ „Уни Хоспитал“

Вижте още

Десетки продължват да са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 27 февруари работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.