Водещи новини

Изкуството да имаш последователи – лидери на мнение и грамотността

Пътят на разума във всички сфери, 10-те правила на Махатма Ганди, 10-те качества за приятелство, ползите от учене на чужда език, ползите от спорта, законите на успеха, личното ни огледало.

Това бяха темите, които представиха на ученическа конференция „Изкуството да имаш последователи – лидери на мнение и грамотността“ тази вечер Ивелина Паланкалиева, Симона Кръстева, Ралица Тенекеджиева, Цветелина Цветанкова, Никола Кацарев, Елена Найденова и Никола Кроснаров от XI„б“ в СОУ „Нешо Бончев“ в залата за презентации на Исторически музей – Панагюрище. Ръководител на малкия институт, който са създали единадесетокласниците по време на своите изследвания, е учителят по български език и литература Милка Пискова. Тя обясни, че учениците са направили социологическо проучване за лидерите на мнение в община Панагюрище. Анкетата е била сред 132 български граждани  в периода 1-25 март. Съгласно резултатите от нея лидерите на мнение в община Панагюрище са проф.д-р Лъчезар Цоцорков, Никола Белишки, Галина Матанова, Веселина Зумпалова-Ралчева, Веска Барова, Стоян Василев, Веселина Велчева, Павлина Вайсилова.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.