Водещи новини

„Петата вълна“ – ден след световната премиера и в кино „Модерен театър“

С премиерата на драмата „ДЖОЙ“  и премиерата на комедийната анимация „АЛВИН И ЧИПОНОСКОВЦИТЕ: ГОЛЯМОТО ЧИПОКЛЮЧЕНИЕ“

започва филмовата седмица в кино „Модерен театър“
Американската продукция „ДЖОЙ“ можем да гледаме тази сряда -13 януари, от18:45 ч. при цена на билета: 5,00 лв.
В ролите са:Даян Лад, Дрена Де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Мадсън, Изабела Роселини, Елизабет Рьом, Робърт де Ниро, Брадли Купър, Дженифър Лоурънс
Премиерата на „АЛВИН И ЧИПОНОСКОВЦИТЕ:ГОЛЯМОТО ЧИПОКЛЮЧЕНИЕ“ е в събота – 16 януари от 16: 30 часа. Цената на билета и за този филм е 5,00 лв.
В ролите: Тони Хейл, Джейсън Лий, Джесика Албърг, Джон Лейси, Марисол Кореа
Новото заглавие тази седмица е премиерата на американския приключенски трилър „ПЕТАТА ВЪЛНА“. Прожекцията е на 16 януари,СЪБОТА, от 19.00 часа – само ден след световната премиера на лентата.
В ролите:Рон Ливингстън, Тони Револори, Ник Робинсън, Майка Монро, Лив Шрайбер, Клои Грейс Мориц, Алекс Рои, Маги Сиф, Закари Артър
Оператор: Енрике Шедиак. Цената на билета е 5,00 лв.Продължителността на лентата на 112 минути, съобщава cinefish.bg
В анонса за лентата сайтът cinefish.bg пише: „Клои Грейс Мориц е в ролята на Кейси Съливан – млада жена, която е преживяла четири предишни вълни на извънземни атаки срещу земята, които са превърнали планетата ни в мрачно място. Сред него бродят извънземни, които имат способността да се въплъщават в хора и да нападат останалите, за ни изтребят до крак. Кейси все още се надява, че има шанс да открие и спаси малкото си братче и тръгва на опасна мисия. Когато се запознава с Ивън Уокър (Алекс Роу), тя решава, че може би той ще може да й помогне. Но големият въпрос е дали може да му се довери“.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.