С премиера на филма „Джой“ започва годината в кино „Модерен театър“

И двата филма, с които започва 2016 година в кино „Модерен театър“, можем да гледаме на 9 януари /СЪБОТА/

Премиерата на драмата „Джой“, продукция на САЩ, е от 19:00 часа. Цената на билета е 5.00 лева, а в ролите са Даян Лад, Дрена Де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Мадсън, Изабела Роселини, Елизабет Рьом, Робърт де Ниро, Брадли Купър, Дженифър Лорънс. 
Премиерата на анимацията „Алвин и чипоносковците: голямото приключение“ също е в събота, но от 16.30 часа. В ролите на семейната комедия са Тони Хейл, Джейсън Лий, Джесика Албърг, Джон Лейси, Марисол Кореа. Цената на билета пак е 5,00 лв.
„Джой“ е новият игрален филм на режисьора Дейвид О. Ръсел, който показва четири десетилетия от живота на самотна майка, която се превръща в бизнес-магнат. Лентата изследва как дързостта, издръжливостта и постоянството пренасят хората в удивителни моменти на създаване, стремеж и любов.
Базиран бегло върху живота и възхода на изобретателката и звездата от телевизионния хоумшопинг Джой Мангано, историята на „Джой“следва неспокойния път на трудолюбиво, но разбито семейство и младо момиче, което в се превръща в блестящ матриарх и лидер по право.
  Водена от порив да създава, но и да се грижи за близките си, Джой понася предателство, измяна, загуба на невинност и белези на любовта, докогато осъзнае каляването и повярва в себе си, за да следва потисканите си мечти. Резултатът е емоционална и човешка комедия за израстването на една жена, която се движи в непримиримия свят на търговията, семейния хаос и тайните на вдъхновението, в търсене на непреклонен източник на щастие.
 
 

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.