петък , 19 април 2024

ОУ „Двайсти април“ с отличия от национално състезание по история

Два сребърни медала спечелиха учениците ОУ „Двайсти април“

от Първи кръг на националното състезание по история на България, организирано от педагогическа асоциация „Образование без граници”. Темата на състезанието бе „Празничен календар на българите” и в него на второ място са класирани  Даниел Райнов и Станимира Гърбешкова от IV клас в ОУ „Двайсти април“ с ръководител Зорка Кисьова. Грамота за „Отлично представяне” е получил четвъртокласникътГабриел Калпаков, съобщиха от училищното ръководство.
Такива грамоти са получили и седмокласниците Добромир Капчаров, Десислава Чоролеева и Нелина Скачкова, подготвени от учителя си по история Красимир Костов.
Първият кръг на националното състезание се преводе в края на ноември тази гозина, а вторият кръг с тема „История на Второто българско царство” ще се проведе в края на февруари 2016 година.

 

 

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.