петък , 26 април 2024

Средна гора е енергиен център, не ходете до Индия, съветва Иван Гарабитов

Човекът е тяло, дух и ум, ние сме микрочастица от Космоса и болестите, които ни връхлитат, са за осъзнаване.

Това каза ИванГарабитовна 14 декември пред присъстващите на откриването на Швейцарския център за хармоничен живот „Гарабитов“, намиращ се на ул.“Георги Бенковски“ №33. Средна гора е енергиен център, не ходете до Индия, заяви Гарабитов и обясни каква е мисията на Центъра. Допълни го Мария Влаева, с чието съдействие се взема решение Център да бъде открит в Панагюрище, за да може традиционна и нетрадиционна медицина  да се допълват. Като почит към по-възвишеното в човешкия живот определи новата придобивка Мария Влаева.
В Швейцарския център за хармоничен живот „Гарабитов“ ще се работи по методика, която е комбинация от много теория и богат личен опит, натрупан в продължение на 37 години от нейния създател Иван Гарабитов. Като заслужил треньор по борба той открива колко ефикасни са упражненията от йога, колко важно е правилното дишане да се усвои и прилага не само от спортисти, а от всеки човек с цел подобряване на неговото здраве.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.