петък , 19 април 2024

Швейцарски център „Гарабитов“ и в Панагюрище

Утре в Панагюрище на ул.“Георги Бенковски“ ще бъде открит Швейцарски център за хармоничен живот „Гарабитов“.

В център Гарабитов се работи по методика „Гарабитов“, която е комбинация от много теоретични занятия и богат личен опит, натрупан в продължение на 37 години практика на нейния създател Иван Гарабитов.
Като заслужил треньор по борба Иван Гарабитов открива колко ефикасни са упражненията от йога, а в същото време са лесни и приятни за изпълнение. Забелязва, колко важно е правилното дишане да се усвои и прилага не само за спортисти, но и за всеки човек с цел подобряване на неговото здраве.
Методика „Гарабитов” се състои от четири комплекса: прием на швейцарски натурален сироп Мадал Бал, специална матрично-ритъмна терапия, специални упражнения и лечебен масаж на стъпалата с апликатори.
Чрез апликаторите се активират и възстановяват всички вътрешни органи, ободрява се и се стимулира целия организъм. Апликаторите са пластмасови пластинки с малки шипчета-бодлички, които обхващат стъпалата, върху които са проектирани всички вътрешни органи. Когато стъпваме върху тях, става директен масаж върху всички органи.
Център „Гарабитов“ има клонове в Пловдив и София. 
 
 

Вижте още

Заболеваемостта от грип в област Пазарджик все още е под нивата за обявяване на грипна епидемия

Данните от последната седмица /15-21.01.2024 г./q подадени от сентинелните практики и генерирани от Информационната система …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.