петък , 26 април 2024

Победа и загуба за 10-годишните хандбалистки

 

Своя дебют направиха в Свиленград днес – 13 декември, най-малките състезателки на ХК Панагюрище“, съобщи треньорът Любка Карагьозова.

Първият мач бе срещу отбора на Хасково. Въпреки пътуването и първо участие на състезание, нашите хандбалистки показаха оспорвана игра през целия мач. Две минути преди края на полувремето панагюрските момичета водеха с два гола, но елементарни грешки позволиха на хандбалистките от Хасково да изравнят и да поведат, и мачът завърши с резултат 11 :9, коментира Карагьозова. Тя уточни, че при играта мини хандбал действията са много динамични и за кратко време могат да се отбележат много голове, тъй като не се изпълнява център, а само вратарско подаване.
Втората среща е била срещу домакините, които направили равен мач преди това с Хасково. В този двубой обаче панагюрки доминирали през цялото време и крайният резултат бил в наша полза 15:11.
До края на регионалното първенство остават още два турнираедин в Хасково и един в Панагюрище, които ще се играят след месец януари.
Въпреки едната загуба, и  двамата треньори – Карагьозова и Атанасов, са доволни от играта на малките хандбалистки, защото имат качества, които занапред ще се развиват.
За Панагюрище днес са играли: Адриана Иванова, Ева Дионисова, Кристияна Предьова, Мария Костова, Елеонора Пашова, Антония Раленекова, Габриела Попова, Таня Шикерова, Иванка Делирадева, Стела Скачкова, Дария Струнджева, Гергана Феркова, Мария Ранчева, Стиляна Футекова.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.