петък , 19 април 2024

Първи мачове във Висшата лига и „А” групата изиграха от СКТ „Панагюрище”

По две победи и две загуби записаха в края на миналата седмица отборите на спортен клуб по тенис „Панагюрище” в стартиралите първенства във Висшата лига и „А” групата.

Треньорът Борис Влахов припомни, че тимовете са нови. Победите на Нелина Петришка, Борислава Лазарова и Гергана Георгиева били над „Перник” с 4:1 и над СКТВ „Асарел-Медет” с 4:1. Мачовете бяха много достойни и спортсменски, подчерта Влахов. Загубите били реализирани от „Комфорт” Варна – 4:0 и от „Стоян строй” Пловдив с 4:2. Тази година нивото на Висшата лига е много високо и нито един от съперниците не бива да бъде подценяван, поясни панагюрския треньор, посочвайки двете румънки в състава на варненки.
В „А” групата мачовете били играни от Мариета Влахова, Петя Фердинандова и по-малките – Цвети Минкова, Павлина Калагларска и Адриана Валериева. Победите били над Плевен с 4:0 и „Асарел-Медет” с 4:1, а загубите от „Искър” Роман с 4:3 и „Локомотив” София с 4:0.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.