четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Поредният филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Спектър”, тази събота в панагюрското кино

С екшън драмата „Сикарио” започва тазседмичната програма на кино „Модерен театър” на 4 ноември, сряда, от 18.45 часа.

Цената на билетите е 5.00 лева, а лентата е ЗАБРАНЕНА за лица до 16 години.
В петък, 6 ноември, от 18:45 часа ще бъде панагюрската премиера на 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Спектър”. Загадъчно съобщение от миналото на Бонд (Даниел Крейг) го изпраща по дирите на зловеща престъпна организация. Докато „М” (Рейф Файнс) води политически битки, за да съхрани секретната си структура, Бонд разголва пластовете на измамата, за да достигне до ужасяващата истина зад „SPECTRE”.
Заглавието „СПЕКТЪР” е свързано с мистериозната терористична организация „SPECTRE” („привидение”), спомената в деветия роман „Операция „Мълния” („Thunderball”), 1961 г. на Иън Флеминг от поредицата за Джеймс Бонд.
Загадъчно послание от миналото на Бонд го изпраща на лична мисия в Мексико Сити, а впоследствие и в Рим, където среща Лучия Шарра, красивата и недостъпна вдовица на скандално известен мафиот. Бонд прониква на тайна среща, където разбира за съществуването на зловеща престъпна организация, известна под името СПЕКТЪР.
Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6. Бонд тайно вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му помогнат да открие Маделин Суон (Леа Сейду) – дъщерята на неговия отколешен враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на СПЕКТЪР. Като дъщеря на наемен убиец, тя разбира Бонд по-добре от мнозина други…
Приближавайки се все повече до сърцето на СПЕКТЪР, Бонд открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси (изигран от Кристоф Валц).
Филмът ще има прожекция и в събота, 7 ноември – от 19.00 часа.
Анимацията „Фъстъчета”в съботния афиш на панагюрското кино ще е в 3D формат. Прожекцията ѝ на 8 ноември ще е от 16:30 часа, а цената на билетите е 4.00 и 6.00 лева.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.