Водещи новини

Бъдещето на община Панагюрище трябва да е свързано и с туризма, смята кандидат-кметът Петър Каменски

Всичко хубаво мога да кажа за Петьо Каменски, много е важно кметът да работи добре с организирания бизнес.

Това каза председателят на Сдружението на предприемачите Николай Митев на 21 октомври вечерта при срещата на бизнесмените с кандидат-кмета на БСП и двама от кандидат-съветниците. Бъдещето на община Панагюрище трябва да е свързано не само с индустрията, а и с туризма, подчерта Петър Каменски и разви част от идеята си за бранша.
Ще обърна особено внимание на работата по еврофондовете, защото сега за Панагюрище има близо 15 милиона лева за градско възстановяване и развитие и с това се приключва. Политиката ми ще е сред хората, до хората и за хората – ежедневно, не само по време на избори, акцентира Каменски.
На питане на Николай Митев той заяви, че при обявяване на обществени поръчки първи ще бъдат информирани членовете на Сдружението на предприемачите. Общината трябва да е добър стопанин, а не мащеха.Никой няма да отрича направеното до момента, не ни е в природата да отричаме, ние сме коректни хора, само ще се надгражда и ще се поправят грешките, каза в отговор на друго питане Каменски. Той акцентира, че ще обърне сериозно внимание на привличането на средства по европрограмите и еврофондовете, тъй като през изминалите 4 години няма разработени проекти, а са изпълнявани проекти от мандата на Георги Гергинеков.

За мен най-важният ресурс са хората и запазване човешкото достойнство на всеки един, подчерта кандидат-кметът Петър Каменски пред Сдружението на предприемачите и даде дума, че на всеки 3 месеца ще се среща с бизнеса, за да се коментират предстоящи и минали задачи. Той обеща още, че местната власт ще е много по-отворена за идеите на предприемачите и за тях приемният ден ще е не само един път в седмицата.
Панагюрище все още не е от най-привлекателните места за живеене за младите хора, сподели един от на-младите кандидат-съваетници на БСП Иван Лалов. Според него на дневен ред стои проблемът с намирането на кадри за бизнеса.
Предисторията и историята на разработените и реализирани мащабни проекти за близо 100 милиона лева припомни кметът в мандат 2005-2011 Георги Гергинеков, който е част от листата на БСП с кандидат-съветници за мандат 2015-2019.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Платена публикация

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.