понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Зрелищна писта „Дракон”, Царски финишира трети

Толкова зрелищно състезание от пистовото първенство съоръжението не помни от повече от пет сезона.

Публика, интрига във всеки от маншовете за трите серии, задминавания в състезанията и драми, които допълнително затягат класирането в шампионата на Спорт, Туринг и Макси. При това след финала въпросът, който повечето пилоти в челото обсъждаха бе „Ще има или не писта София?“ От отговора на това питане в най-голяма степен ще се определи всичко в първенството за 2015 година оттук до неговия финал, където и да е той – на Серес или под Бояна.
Това е част от коментара за вчерашния кръг от националния шампионат на затворен маршрут, провел се на писта „Дракон” край пловдивското село Калояново на специализирания сайт bgnrc.info.
Панагюрският автомобилен пилот Илия Царски спечели третото място. Основна причина да не се класира още по-напред е бил проблем с Мицубиши-то му. В група „Макси” на най-мощните автомобили, в която се състезава Малкия Цар, първото място зае Константин Маршавелов, записал и рекорди на трасето. Второто място е за Пламен Камбуров.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.