понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

„Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“

Под това мото за пореден път стартира Седмица за превенция на детската пътна безопасност, съобщиха от Министерството на вътрешните работи днес.

 
Тя се провежда от 7 до 13 септември, а 12 септември е определен за Ден на превенцията. На национално ниво инициативата ще се проведе в Кюстендил, който е домакин на 23-я национален конкурс „Пътен полицай на годината – 2015 г.“
В Деня на превенцията между 10.30  и 13.30 часа в Кюстендил предстоят поредица инициативи, организирани съвместно с Пътна полиция
По традиция през септември и октомври Пътна полиция провежда традиционната си акция „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“. Наред с полицейски акции за контрол, насочен към осигуряване безопасността на децата на пътя, пътните полицаи ще влязат в училищата, за да напомнят на ученици и родители основните правила за безопасност, а на 15 септември техният призив за спазване на основните правила за движение ще е специално насочен към първокласниците.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.