Водещи новини

Джо Лин Търнър ни обеща рок, даде ни го и ни отвя

Стотици гости на 50-годишния юбилей на „Асарел-Медет” АД днес пяха заедно с роклегендата Джо Лин Търнър.

Преди броени дни световноизвестният музикант в специално интервю ни обеща, че ще доведе рока и го направи. Като ни отвя. На сцената в центъра на Панагюрски колонии прозвучаха хитове на„Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“ като „I Surrender”, „Can`t Let You Go”, „Street of Dreams”, „Perfect Strangers”, „Smoke on the Water”. Без оглед на възраст и пол Джо Лин Търнър се потопи в обичта на феновете.
Празничната програма за половинвековния юбилей на най-голямата компания в общината и областта започна с изпълнения на духов оркестър „Делчо Радивчев” при читалище „Виделина 1865” и мажоретния състав при Обединен детски комплекс, децата от Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”. Представителен фолклорен състав „Тангра” при попинското читалище „Искра” „подгря” сцената, като народните ритми бяха подети от виртуозния Теодосий Спасов, който, освен да свири, и попя. Дует „Ритон” изпълни любими свои хитове, последваха изпълнения на панагюрците Цвятко Ценов и Никола Скачков. Тони Димитрова, както винаги, обра овациите на публиката, а с Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл се извиха кръшни хора. Феновете на попфолка се радваха на Анелия, а почитателите на съвременната българска попмузика на Михаела Филева, Били Хлапето, Дивна и Вензи.
Големият подарък за всички обаче бе Джо Лин Търнър, когото всички дълго ще помнят.
Повече снимки от днешния ден може да откриете на фейсбук страницата ни.


Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.