Отново златен медал за Василена Маслева

С певческия си талант Василена Маслева от Панагюрище спечели поредния си златен медал.

Този път на провелото се на 17, 18 и 19 юли Шесто издание на Международния фестивал „Дъга над Клептуза“ във Велинград, което участваха 120 индивидуални изпълнители, 7 дуета и 8 вокални групи.
В първа възрастова група, в която пя Василена Маслева, се състезаваха още 46 деца, които бяха журирани от композитора Светослав Лобушки – председател, и членове певицата Тони Димитрова и композиторът Валентин Пензов.
На първия конкурсен ден Василена изпълни „Боянският майстор“ на Лили Иванова, а във втория впечатли оценяващите с песен от филма „Анастасия“ (руската версия), съобщиха за oshtepan.com нейните родители.
Панагюрското славейче е получило златния си медал по време на гала концерта на лауреатите, който се е провел на откритата сцена на центъра на Велинград. Тогава  Василена е изпълнила руската песен „Анастасия“.
Припомняме, че в края на май на XV-я Национален фестивал за песен на фолклорна основа “Златен извор” в Димитровград Василена Маслева също спечели златен медал в първа възрастова група. Момичето е възпитаник на музикалния педагог Жана Райнова  в Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“. 

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.