четвъртък , 9 май 2024

Хиляди фенове ще гледат контролата между „Оборище-Панагюрище” и ЦСКА

Сериозен зрителски интерес се очаква за първата контрола на ЦСКА в София преди старта на новия сезон, съобщиха от football24.bg.

„Червените” започват във В група, а утре от 18.00 часа ще премерят сили на „Българска армия” с дебютанта в Б група „Оборище-Панагюрище”, където ще се съберат рекорден за това лято зрители.
„Армейците” дебютираха с 4000 зрители по трибуните и около стадиона в проверката срещу Спартак (Плевен) в Тетевен наскоро, а сега се очаква феновете да са повече.
От ЦСКА все още не са решили дали ще пускат на стадиона срещу 3 лева, както направиха в първите си две проверки, или входът ще е свободен.
Междувременно последните новини, свързани с панагюрския клуб са, че бившият футболист на Ботев и Локомотив Ивайло Димитров – Шведа е подписал с тима ни, разкрива PlovdivDerby.com. Той е отхвърлил оферта от ирански тим, но го е отхвърлил и е предпочел офертата на тима от Панагюрище, за да е по-близо до семейството си.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.