Водещи новини

От 15 юни до 30 август от ОДК са планирали много забавления за децата

Този понеделник, 15 юни, започват летните забавления, планирани в Обединен детски комплекс за децата.

„Играем и се грижим за природата”, училище и състезание по риболов ще радват децата до края на юни. През юли ще има възможности за слушане аудио книги, игри навън, изработване на талисмани. Не по-малко интересни ще са заниманията през август – малчуганите ще могат да превърнат кухнята в лаборатория, ще гледат анимационни филми, ще се запознаят по-отблизо с приложната информатика, ще спортуват, ще ходят на излети и пикници, ще имат арт занимания, образователни игри по английски език. Планирани са още тенис на маса, читателски маратон, плувно лято, посещения на музеите и исторически места, фотоконкурс. Край на лятната програма на Детския комплекс ще се сложи през септември с изложба на
рисунки, фотографии и композиции от природни материали изработени по време на лятната работа.
Ръководители на заниманията ще бъдат – Надежда Оловенекова, Николай Карагьозов, Иванка Тодева, Маргарита Паланкалиева, Иванка Матеева, Иван Иванов, Румяна Серетлиева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.