Образование, кадри и кметове във в-к „Още ПЛАМ“

Проблема с осигуряване на кадрите за различни сфери и нива и опита във въвеждане на дуалното обучение е водещата тема в новия брой на в-к „Още ПЛАМ“.

Тя е по повод провелата се на 7 май дискусия в Панагюрище, в която участваха трима министри. Постигнатите споразумения на нея също са намерили място на първа страница на изданието. Съхранението на мира днес, патриотизмът и начините за неговата употреба са друга тема във в-к „Още ПЛАМ“, който отразява и гостуването на кмета на общината Никола Белишки в предаването „На светло“ по Нова тв с водеща Люба Кулезич. Трябва ли да търсим възмездие за нараненото си историческо самочувствие, доколко ни е полезна днес ролята на жертва, са част от засегнатите въпроси в разговора между двамата.
Страница и половина в-к „Още ПЛАМ“ отделя за управленеца Марко Мечев, който в края на март навърши 70 години и според когото средата вае човека, както скулпторът вае. Как характеризира десетилетията в живота си Марко Мечев, какви са поуките, депутат или кмет е по-лесно да си, може да научите от новия брой на вестника на днешните панагюрци. Както винаги, изданието не пропуска изминалите и предстоящи спортни събития на панагюрските състезатели.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.