Водещи новини

С интерактивен урок в ОДЗ „Райна Княгиня” сложиха начало на тържествата си

Красива е нашата планета и ние трябва да я пазим, каза днес на своите възпитаници г-жа Кунка Велева по време на открит урок.

Той бе представен чрез прилагане на съвременни методи за образование и възпитание – използване на интерактивна дъска. С нейна помощ малчуганите от подготвителна група „Малката русалка” бяха провокирани да покажат колко много знаят за природата, растенията и животните в горите и полето. На модерната дъска бъдещите първокласници рисуваха, редиха пъзели, попълваха картини. След края на урока децата пуснаха във въздуха бели балони в знак на приятелството им с Петьо, който на 14 април загина в трагичен инцидент.
Деца, бяхте страхотни – знаещи, можещи, умни и дисциплинирани, ние не за пръв път сме на ваш урок и всеки път вие все повече знаете, обърна се към перфектно представилите се деца Нора Кунчева, директор на просветната дирекция в Община Панагюрище. Плюшеният мечок, който получиха малчуганите предизвика еуфория у тях. Своите благопожелания и подаръци поднесоха и директори, и учители от ЦДГ „Пролет”, ЦДГ „Първи юни” и ЦДГ „Брезичка”, СОУ „Нешо Бончев”.
При старта на проявата, с която Обединено детско заведение „Райна Княгиня” сложи начало на тържествата по случай 65-годишнината си, директорът му Татяна Костадинова сподели, че годишнините са повод и за равносметка, която за градината показва, че е с доказан авторитет и признание. А те бяха подхранени за пореден път от пламъчетата в очите на децата, устремени към знания, получили много и все заслужени похвали.
През първата половина на май като част от тържествата предстоят педагогически форум за педагози и родители, изложба с детски творби и празничен концерт „Полет към звездите”.
Повече снимки от проявата може да откриете на фейсбук страницата ни.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.