Водещи новини

Априлската епопея – един от акцентите в новия брой на „Още ПЛАМ”

„Панагюрци обезсмъртиха името на своя скромен градец. Тяхното Оборище и градът им трябва да държат първо място в страниците на българската нова история…”

Тези и още много други известни и не чак толкова думи на Захари Стоянов и най-вече на местни историци, са един от акцентите в новия брой на вестник „Още ПЛАМ”. Публикувани са подробности за Знамето на Априлското въстание, Сребърния кръст на Хвърковата чета, видовете оръжия, използвани от самоотвержените въстаници.
Водещото заглавие на вестника на панагюрци е за днешната първа копка на модерния медицински център. Сред останалите актуални теми са сеч в местността Манзул, общественото обсъждане отчета на бюджета на Общината, конкурсът „Оборище – факел на свободата”.
Както винаги на страниците на в-к „Още ПЛАМ” са намерили място успехите на родните спортисти, минали и предстоящи културни събития.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.