Водещи новини

Днес от АБВ си избират председател измежду трима кандидати

Партията на бившия президент Георги Първанов – АБВ, с вътрешнопартийно гласуване избира днес председател.

Кандидатите за поста са трима – с най-много номинации е Първанов, а другите двама са областният управител на Пазарджик Трендафил Величков и председателят на общинската организация на партията в Русе Стелиян Стефанов.
За председател ще могат да гласуват членовете на АБВ. Те могат да пуснат бюлетина в около 1000 избирателни секции в партийните клубове на АБВ в страната, както и по електронен път на страницата на партията в интернет. В Панагюрище избирателни бюлетини и урна имаше в камерната зала на Театъра, а регистрирания по списък интерес беше слаб.
От партията уточниха, че в случай на дублиране на двата варианта за гласуване, ще се счита за действителен традиционният (с бюлетина), а електронният ще бъде анулиран.
Изборът ще продължи до 18 часа днес, като резултатите от него се очакват късно вечерта. Новият председател ще бъде обявен в неделя в началото на първата Национална конференция на АБВ.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.