Водещи новини

Три панагюрки в националния отбор по хандбал за девойки 19 г.

Тотка Дойкинова, Йорданка Тодорова и Ангелина Симеонова са състезателките на Хандбален клуб „Панагюрище“, които старши треньорът на националния отбор

по хандбал за девойки 19 години Христо Коев и асистентите му Николай Топузаков и Христо Йорданов са решили да бъдат част от тима на България, който води битка за класиране на Европейското първенство от 17 до 19 април.
Българският тим е домакин на европейските квалификации в спортна зала „Орловец“ и се надпреварва за място с две от най-добрите на Стария континент – Словения и Хърватия. Мачовете са всеки срещу всеки, като само победителят в групата ще се класира за шампионата на Европа, който е през юли в Испания. Това съобщи един от треньорите на ХК „Панагюрище“ Любка Карагьозова. Националната ни гарнитура  се подготвя в Габрово. Освен трите панагюрки в нея селекционерът Христо Коев е включил 8 състезателки от ХК „Бъки“ /Габрово/, 4 от ХК „Етър 64“, една от ХК „Ники спорт“ /Сливница/ и една от ХК „Хасково“.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.