Водещи новини

„Най-дългото пътуване” – в панагюрското кино тази събота

Утре, 15 април, програмата на кино „Модерен театър” започва с прожекция на „Бързи и яростни 7” от 19.00 часа.

Съботният афиш на панагюрското кино стартира в 17.00 часа с „Пепеляшка” с Хелена Бонъм Картър, Кейт Бланшет, Стелан Скарсгард, Лили Джеймс, Холидей Грейнджър, Ричард Мадън, Софи Макшийра.
Вторият съботен филм е „Най-дългото пътуване” от 19.30 часа. Лентата разказва за Айра и Рут, Люк и София, които са две двойки, разделени от времето и възрастта си. Те нямат почти нищо общо по между си, докато серия от неочаквани събития не преплитат съдбите им.
София е млада колежанка, чиято най-голяма мечта е на път да се сбъдне, когато няколко седмици преди дипломирането ѝ известна нюйоркска галерия ѝ предлага стаж. За нея бъдещето е ясно до момента, в който не среща погледа на красив родео ездач – Люк. Този миг ще преобърне всичките ѝ планове за живота.
Авторът на бестселъри Никълъс Спаркс (Тетрадката, С дъх на канела) представя една необикновена романтична история, която започва от кутия със стари писма, описващи изпълнения с любов и мъдрост житейски път на влюбена двойка. Тя ще помогне на Люк и София да открият истинската стойност и смисъл на обичта.
Цената на билетите и за трите филма е 5.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.