четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Откриват мото сезона утре – 22 март

Мото сезонът в Панагюрище ще бъде открит на 22 март от 10:00 в Club House Iron Brothers MС

Това съобщиха от клуба „Железни братя“, като уточниха, че купонът ще продължи до следващия ден.
Любителите на екстремни усещания вече няколко години организират и мото събор в Панагюрище, на който мотористи от цялата страна се събират в местността Оборище. Там градусът на емоцията се поддържа с различни състезания, победителите от които винаги получават награди и то не символични. 
ПРОГРАМАТА ЗА ОТКРИВАНЕ НА МОТО СЕЗОНА УТРЕ Е:
10.00 часа – сборен пункт пред клубната къща на „Железни братя“и начало на почетна обиколка на Панагюрище, след което по традиция мотористите ще поднесат венец пред паметника на Райна Княгиня на едноименния площад. После в църквата „Св.Георги Победоносец“ ще запалят по свещичка за здраве, а свещеник ще освети моторите им за безаварийна година.

11.00 часа – сборен пункт пред клубната къща за желаещите да поемат към Бачковския манастир при хубаво време, уточни председателят на мото клуб „Железни братя“ Янко Елкин. Той съобщи, че местните мотористи, които ще тръгнат към Бачковския манастир, ще минат през Пловдив, за да се присъединят към тамошното шествие мотористи, което обикновено е от 2000-3000.
И тази година за мотористите от „Железни братя“ ще мине под мотото „Не на войната по пътищата“, тъй като продължава да има много жертви от катастрофи, съобщи г-н Елкин. След като запалят по свещичка и в Бачковския манастир, панагюрските железни братя ще се върнат в клубната си къща.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.