Недоразумения в местната власт, щрихи на двама панагюрци и спортни постижения във в-к „Още ПЛАМ“

Правомощията и задълженията на местната власт, съгласно законодателството и нормативните актове на местно ниво, е водещата тема в новия брой на в- „Още ПЛАМ“.

 Кой как ги разбира и кой до колко се съобразява с тях и ги изпълнява, са индиректните въпроси във водещата статия на изданието под заглавие „Веселина Ралчева вече не е общински съветник“. В подзаглавието се прави уточнение, че това сочи сайтът на Общинския съвет на 4 март 2015. Друга тема на първа страница са директните плащания на земеделците. Пак на първа страница на „Още ПЛАМ“ е съобщението за сребърния медал на състезателката по тенис на маса Анелия Карова, което на една от вътрешните страници на изданието коментира причините, поради които не е задържала шампионската титла от миналата година.Успехите на самбистите и футболистите традиционно са публикувани на стр.6. Вестник „Още ПЛАМ“  прави няколко щрихи на художника Нистор Хаинов, който след години отсъствие от панагюрската арт сцена на 1 април ще открие самостоятелна изложба в Историческия музей. Започвам на чисто, казва той пред изданието и споделя, че за него негативизмът сред хората си е тиха война. Няколко щрихи са направени и на изобретателя Стоян Христов, който, разбираме, превежда разкази и поддържа блог за такива.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.