Водещи новини

Николай Йовчев стана шампион по джудо

Състезателят на панагюрският клуб „Бойни спортове” Николай Йовчев стана шампион на България по джудо до 14 години.

Държавният личен шампионат за юноши и девойки и юноши и девойки младша възраст по джудо се проведе на 21 и 22 февруари в тренировъчната зала на „Арена Армеец”. Иван Нетов, един от треньорите на панагюрските джудисти и самбисти, сподели че конкуренцията е била сериозна – в състезанието са участвали над 500 спортисти, като е имало категории с по 50-60 претенденти.
Николай Йовчев спечели златния си медал в категория до 34 кг., с което си завоюва място в националния отбор и участие в Балканското първенство по джудо това лято.
Заради малшанс Йоана Пишмишова зае пето място, но Нетов уточни, че това е успех, тъй като се е състезавала в по-горната възраст. Пето място зае и Неда Каекова. Седми места спечелиха Теодор Каловски и Димитрия Кунчева, девети – Даниела Домусчиева и Христо Гюлев, единадесети – Димитър Хаджиев и Николай Дюлгяров. Общо 22 възпитаници на „Бойни спортове” са се включили в надпреварата в „Арена Армеец”. Нетов изрази удовлетворение от достойното им представяне.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.