четвъртък , 9 май 2024

Над 4 часа без ток останаха някои райони на града

Над 4 часа без елзахранване останаха райони в Панагюрище тази сутрин.

При обаждане на телефона за аварии от ЕVN обясниха, че има авария в града и техниците работят по отстраняването ѝ. За временно, но по-кратки спирания на тока, oshtepan.com разбра, че е имало и в други райони на общината. Без елзахранване за около половин час остана и МБАЛ „Събо Николов“ ООД.
Жълт код за значителни валежи от дъжд днес бе обявен за област Пазарджик и още 13 области в страната – Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Търговище, Русе, Разград, Сливен, Шумен, Силистра, Добрич и Варна според справка на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. В областите с обявен жълт код се очакват значителни валежи със сумарни количества за денонощието – между 20 и 40 л/кв.м.
Бедствено положение е обявено в неделя на няколко места в страната, между които Смолян и отделни квартали на Бургас, съобщиха национални медии. Причина са обилните валежи и бурният вятър, предизвикали наводнения, прекъсване на електрозахранването и блокиране на пътища.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.