понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Ели Пашова от ОУ „20 април” – със значка и сертификат от издателство „Фют”

Кампанията за насърчаване на четенето „Читателска щафета 4: Ловци на приключения“, започнала на 29 септември миналата година, приключи официално на 8 януари 2015 година.

В рамките на повече от три месеца над 760 деца успяха да прочетат най-малко 3 книги от поредиците„Сам Силвър, тайният пират”, „Детективите Агата и Лари”и „Приключенията на Минерва Минт” на издателство ФЮТ. Всички те изпратиха своята форма за участие и се включиха в надпреварата за колекционерски значки и награди. Мотивирана от своя класен ръководител Таня Радева, второкласничката Елеонора Николаева Пашова от ОУ „Двайсти април” се включи в надпреварата, след като прочете поредицата „Детективите Агата и Лари”. Ели е била сред първите 100 читатели, изпратили своите форми за участие и наградата ѝ за усърдието и любовта към четенето и книгите са получените колекционерска значка и сертификат от издателството.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.