вторник , 21 май 2024
Водещи новини

През 2014-та пожарите с материални загуби са били 24

През 2014 година силите и средствата на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” са участвали в ликвидирането на проблеми при 192 излизания, като интензивността на повикванията е 0,53 на денонощие.

От възникналите произшествия най-голям е броят на пожарите 73, което представлява 38% от всички произшествия, става ясно още от годишния отчет на огнеборците. Пожарите с нанесени материални загуби са 24, което представлява 12,5%.
Пожарите без преки материални щети – тези в сухи треви и отпадъци са 49, или 25,5 % от всички произшествия на територията на общините Панагюрище и Стрелча. Аварийно-спасителна дейност е отчетена в 11 случая, техническа помощ в 74 случая, лъжливите повиквания са 31, дежурства – 2, помощ на други ПБЗН – 1.
През миналата година, както и през 2013-та има един загинал, но тенденцията да няма пострадали се запазва, се вижда още от отчета на службата.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.