Водещи новини

„Надежда през обектива“ – благотворителна пътуваща изложба

Изложбата ще бъде открита на 5 януари  от 17:30 часа в централното фоайе на Театър Дом-паметник в Панагюрище и ще гостува до 15 януари.

Идеята за реализиране на благотворителната изложба е на панагюрката Моника Димитрова. Тя е дала името на изложбата и по нейно предложение набраните средства ще бъдат дарени на Дневен център за деца с увреждания  „Дъга” – Панагюрище.
В изложбата участват 26 автора от цяла България с общо 44 свои творби. Снимките са разпределени основно в 5 категории – макро, портрет, акт, стрийт и пейзаж.
Цената на една снимка от изложението е 50 лева. С благотворителната изложба пътува и кутия за дарения, в която всеки може да отдели символична сума, ако не желае да закупува отделна фотография.
Благотворителната пътуваща изложба „Надежда през обектива“ стартира на 11 декември 2014 година в Zoom Box Center – Студентски град, в София. В инициативата са включени и градовете Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас и Самоков. Планира се закриването на изложбата да е отново в София през месец април.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.