понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Параскева Джукелова дълго вярвала в Дядо Мраз

Параскева Джукелова пази много хубави спомени от детството си.

Един от тях е как цялото семейство – с лели, братовчеди, се събира заедно, за да празнува идването на новата година, съобщава днес „24 часа”. „Тогава Коледата беше забранена и не сме ходили дори на църква”, казва тя. Всяка година малко преди полунощ се звъни на входната врата. А когато Параскева, сестра и братовчедите отворят, пред тях стои голям леген, пълен с подаръци. „При нас подаръците се раздаваха от легена”, смее се актрисата.
Тя дълго вярва в Дядо Мраз, докато един ден, вече пораснала, в предучилищната група, не разбира истината от по-големия си братовчед.
Дъщеричката Калина обаче все още вярва в Дядо Коледа. „Понеже вижда на много места маскирани като него, тя знае, че истинският Дядо Коледа няма как да обиколи целия свят. И това са неговите помощници”, разказва Параскева. Тя ще е със семейството си на празничната вечер. И със сигурност под елхата ще има подарък изненада за малката Калина.

Вижте още

Пълна колекция от медали спечелиха певческите млади панагюрски таланти на Международния фестивал „Абанико“

Пепа ФИЛИНА Група от 26 певци и инструменталисти, обучаващи се в музикалните класове към Центъра …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.